Decoratief beton

Gebouw, Kraan, Werknemers, Ontwerp, Hoge

Beton is een van de meest gebruikte bouwmaterialen ter wereld geworden. Het wordt op grote schaal gebruikt in toepassingen met toegevoegde waarde, fabricage en bouw.

Als bouwmateriaal biedt beton duurzaamheid en sterkte in hoeveelheden die tot 1 miljoen keer sterker zijn dan staal. Het biedt ook een extra veiligheidsmarge. Beton wordt sterker naarmate het in de loop der jaren verhardt. Mits op de juiste manier behandeld met chemische wapening, kan het hoge druk en hoge compressie ondergaan, en toch duurzaam en sterk blijven. Door portlandcement, zand en grind met kalksteen te combineren, wordt het materiaal nog sterker.

Hoveniers en tuinarchitecten hoeven zich meestal geen zorgen te maken over de duurzaamheid, aangezien beton in de eerste plaats bedoeld is om een sterk en niet-ontvlambaar bouwmateriaal te leveren. De meeste tuinarchitecten werken aan een eenvoudige, onderhoudsarme bedekking over de ondergrondse planten. De meeste tuinarchitecten gebruiken een betonnen fundering om de planten te ondersteunen en een bedekking over de bovenkant van het landschap.

De meeste tuinarchitecten maken gebruik van groene, geprefabriceerde stenen bestrating, geïnstalleerd op drie tot vier inch verdichte Kabel presti tegels, met ingebed grind eronder. Gegoten cement mallen zijn de meest voorkomende containers waarin het beton wordt gegoten. Prefab-klinkers zijn meestal te verkiezen voor grotere projecten. Pavers kunnen ook worden gebruikt om parkeerterreinen af te sluiten, of als maand tot maand parkeerterrein of oprit oppervlakken om het parkeren van zware voertuigen te ondersteunen.

In termen van duurzaamheid, duurzaamheid en kleur, zijn er tal van decoratieve beton opties. Beton kan worden gekleurd in een verscheidenheid van tinten, bijvoorbeeld, blauw, rood of zwart. Het wordt ook gebruikt om gestempeld beton patio’s, tegel loopbruggen en zwembad dekken te ontwerpen. Beton is ook een belangrijk onderdeel van het ontwerp van outdoor betonnen zwembaden.

Beton kan worden ontworpen om decoratieve vormen te onthullen. Beton kan zo worden vormgegeven dat het lijkt op tegels, kinderkopjes, stenen, hout, tegels en plaveien. Beton kan ook zorgvuldig worden gevormd om op hout te lijken.

Omdat beton gemakkelijk te vormen is, kan het worden gestempeld of gestencild in verschillende kleuren. Gestampt of gestempeld beton bestaat uit het veranderen van het beton, terwijl het sets om het ontwerp meer leven te geven. Gestempeld beton maakt gebruik van een sjabloon patroon toegepast op vers geïnstalleerd of ongevuld beton. Deze methode kan produceren een kijkje vergelijkbaar met baksteen, flagstone, steen of kinderkopjes, maar het zal niet beschikken over de brokkelige uiterlijk in de laatste.

Een deel van de aantrekkingskracht van decoratieve beton in een modern tijdperk, is dat het kan worden geproduceerd om te kijken als andere oppervlakken, zoals baksteen of kinderkopjes. In zijn vroege dagen, zou het beton huiseigenaren geproduceerd lijken op het uiterlijk van handgemaakte baksteen die werd behandeld met kalk in de natte. Betonvloer storten

Decoratief beton is kosteneffectief en gemakkelijk te onderhouden, in de huidige markt. Welk ontwerp je wilt, is er een decoratieve betonnen stijl voor u geschikt is. Beton is een duurzaam, gemakkelijk te verzorgen materiaal dat nu wordt gebruikt om de buitenkant van woningen te ontwerpen. Het is ook bijzonder nuttig om stenen patio’s, glas blok muren, en tuinpaden toe te voegen. Beton is zeker steeds de meest gebruikte bestrating materiaal wereldwijd, met meer dan drie en een half miljoen vierkante meter geïnstalleerd vorig jaar.

 

 

 

Betonvloer storten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.