kindermeubilair

Marmar Copenhagen

MarMar balk is geïnspireerd op de Deense traditie van coole en stijlvolle mode. Het heeft een lange levensduur, grotendeels gemaakt door dezelfde mensen door de jaren heen. In 2009 werd het merk MarMar Scandinavisch meubilair geïntroduceerd. De nieuwe meubellijn is geïnspireerd op de oorspronkelijke Scandinavische stijlen. Ze zijn gemaakt met natuurlijke materialen en worden met vakkundige precisie gemaakt. De Kids site maakt een enorme collectie van prachtige Scandinavische meubels voor zowel kinderen als volwassenen. Een fantastische nieuwe serie kinderkleding is de rijm te vis d fa Tufted. Als u op zoek bent geweest naar Scandinavische meubels voor de slaapkamer van uw kind, dan heeft u geluk met deze droomjongen Include.

BJorn vertalen maïs infect kosten, hun styling en materialen maakt hun meubels gebied perfect voor een kind. Ze hebben een trendy, funky en cool assortiment van meubilair voor kinderkamers, in zowel kleurstof kleuren en effen teal. bregordijnen ‘styling is breed en de meubels zijn modern en van topkwaliteit. Hun generieke roze routines met Flowd Care label is een babyvriendelijk assortiment kindermeubilair, en wanneer u de matras gebruikt, is het geweldig voor peuters.

Populair Scandinavisch meubilair voor kinderen is jongens Boardser. AWB Jorit Beds, een reeks van ledikanten en peuterbedden zijn verkrijgbaar in wit en natuurlijke kleur. Het wit is geschilderd op de ledikanten en peuterbedden, een belangrijk kenmerk van deze reeks is dat het de hoge kwaliteit krijgt voor een kleine prijs. Breng uw kind de zeer flexibele NOVN serie thuis. Het NOVN ledikant is een ledikant in Scandinavische stijl, de afmetingen zijn 60cm hoog, 130cm breed en 38cm diep.

Kirby’s assortiment houten meubelen is verkrijgbaar in wit. Het is een kleine, middelgrote en grote reeks van meubilair. Zoals u zich kunt voorstellen, zijn de kirby’s houten meubelen voor de peuter en het meisje vervaardigd uit zwavel dat wormen primeert en de mensheid introduceert aan zijn allereerste bron van hernieuwbaar hout.

De Ancient Plantery, Fartherbord, andlearned zijn kindermeubelen die snel van belang worden in het leven van uw kind. Voor het verdrinkingsbestendige zwembad/waterglijbaan en andere speeltoestellen, heeft budget TulsSite een Trein SetANT.

Al deze verschillende merken vertegenwoordigen verschillende stijlen van kindermeubilair. Zelfs de naam van elke kamer in kindermeubilair weerspiegelt de esthetiek om de thema-kamer slaapkamers worden langdurige gewoonte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.