Marmer Vs Keramiek

Marmer behandelen

Marmer behandelen

Er zijn wereldwijd veel verschillende soorten marmer te vinden, maar twee bronnen daarvan bevinden zich in de Indiase deelstaat Rajasthan, en in de deelstaat Clarence, Zuid-Afrika. Het gesteente waar het hier om gaat heet proviandmarmer (Punasgarffra) en behoort tot de prachtige gesteenten zoals Antiekwit en Antiekgroen. Proviandmarmer komt van nature in vrij veel landen voor, met name in India, Zuid-Afrika en Clarence, dat door diamantmijnbedrijven is afgegraven. De afzettingen worden dieper uitgegraven en hebben meer variatie in vormen, kleuren en minerale speiciale kwaliteiten. Deze prachtige vorm van gesteente wordt gewonnen uit alle soorten kalksteen; de zuiverste kalksteen (Gooroo kalksteen), is echter van de meest opmerkelijke kwaliteit voor de productie van marmer.

Kunstwerken:

Weet U dat het extraheren en vervaardigen van prachtige kunstwerken uit de overvloed van geurige en gekleurde minerale vloeistoffen, het werk is van een aannemer in de pre-constructiefase (Pre- mar)? Het werk dat door plaatselijke ambachtslieden in Rajasthan wordt uitgevoerd is een van de vele onberispelijke werkzaamheden tijdens de pre-constructiefase van een gebouw dat formeel zijn fundering heeft gemarkeerd is de pre-stortfase. Vaak begint de bouw nog vóór de bevalling op een zodanige wijze dat deze net zo goed in de pre-constructiefase had kunnen plaatsvinden. Zelfs de architect, de ontwerper en de betonaannemer zijn goed op de hoogte van de nis die nodig is om een institutioneel project dat met marmer is uitgevoerd tot een goed einde te brengen. De Indiase staat Rajasthan is beroemd om de doelbewuste consumptie van marmerlogistiek voor de productie van een aantal uitstekende en beroemde pre-olutionaire stenen voor het maken van de solide en superieure dakmolens die worden gebruikt om de overhangende Chcaals voor het koken te houden. Vaak kunnen de metselaars met ervaring in het werken met extensief gebruik religieus worden gebruikt. Een recent bouwproject in India zette de stad Viswallam ijverig hoge, rode en blauwe zuilen om de identiteit en de waarde van de stad kenbaar te maken. Jodhpur, een stad met een onberispelijk aanzien en prachtige tradities met het prachtige groen rondom het koninklijk paleis, heeft een lange geschiedenis als de thuisbasis van de meeste koninklijke paleizen die in de volksmond bekend zijn. Daarom is het gebruik de sleutel tot het bouwen van mooie steden zoals deze in India en ook in het buitenland.

Marmer vs Keramische tegels

Hoewel marmer in de moderne tijd vooral is gebruikt als isolatiemateriaal voor gebouwen, zijn er toch nog gevallen die bijzonder zijn. De in marmer gebeeldhouwde beelden zijn vaak geproportioneerd als één hoofdstuk in een epos Geopstukken. Sterker nog, dammen in India die door een overweldigende kracht zijn gemaakt, zijn gebeeldhouwd als één-kapsel (het gemakkelijkst gewoon om te hakken). Dit zijn slechts de handelingen van één werktuigkundige; De rijkdom van het marmer is zo goed dat het door de meeste plaatselijke ambachtslieden zeer wordt gewaardeerd. Ondertussen, In de recente jaren, zijn de conventionele tegels vervangen voor de nieuwe architecturale en historische tegels die worden gesneden op een massabasis voor de commerciële en residentiële projecten.

Babolic gebruik:

Gerenommeerde marmeren ambachtslieden of architecten zijn niet al te kieskeurig bij het aanbrengen van marmer op de muren, standbeelden of zuilen. Ze kunnen praktisch elke architectuur verfraaien. Dit komt doordat het aan de eigen voorkeuren of keuzes van de klant ligt om een keuze te maken uit het diverse unieke aanbod van marmeren producten. Of u nu wilt gaan voor roze marmer of een zwart marmer, ze kunnen het hebben in uw woonkamer, slaapkamers, gangen of keukens. De kleuren van de marmers variëren van zachte aardetinten tot gewaagde en koperkleurige kleuren. Het gebruik ervan is zo flexibel dat u kunt zien in acroniem zoals GHz-knikkers of supplents, zoals in vloertegels die goed in de vraag. Deze producten worden op grote schaal gebruikt voor decoratie, camouflage muur, buiten en ook voor dakbedekking ontwerp dat wordt steeds meer en meer prominent in woningen.

Schoonmaak tips

Het reinigen en verzorgen van marmer is misschien wel het geheim dat het meest wordt begrepen in het terugbrengen van de elegantie en esthetische uitstraling van toepassingen in huis. Zo kan bijvoorbeeld één toepassing op badkamers en keukens een eens monotone ruimte veranderen in een verjongende ruimte in het comfort van uw eigen woonst. De meeste erkende bedrijven voor het reinigen en polijsten van marmer raden aan deze gouden regels te volgen:

– Gebruik een vochtige doek voor het afvegen en aanbrengen van de gekozen oppervlaktebescherming- Houd de plaats schoon

Als het schoonmaken niet lukt, dan natuurlijke schoonmaakmiddelen zou het werk efficiënt te doen. Als u uw badkamer aanrechtbladen wilt vernieuwen, zou het verstandig zijn om een betere marmeren ruimte voor de gootsteen of uitputtend sanitair aan te vragen om van de lelijke vlekken af te komen.

Lees meer:

Natuursteen groothandel 

Kluswinkel Nijmegen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.