Soorten kapstokken

Grote 220 x 180 cm industriele kapstok – itsthat

Kapstokken zijn er in een groot aantal verschillende stijlen. Sommige zijn gemaakt van kwaliteitshout, terwijl andere van kunststof zijn gemaakt. Houd er rekening mee dat grenen kapstokken niet sterk zijn en kunnen breken als ze niet het juiste gewicht krijgen.

Soorten kapstokken

Er zijn verschillende soorten kapstokken. Hier zijn twee van de meest voorkomende stijlen:

– Traditioneel geplaatst op de vloer

– Verzwaarde wandkapstokken

Aan de muur bevestigde kapstokken worden rechtstreeks aan de muur bevestigd, waarbij het rek zelf op een steun rust. Dit maakt de vloer tot de ideale plaats voor de kapstok, aangezien u zich geen zorgen hoeft te maken over het naar boven slepen van uw jas in de woonkamer. Als het plafond echter hoog genoeg is, kunt u kiezen voor een verzwaard rek. Deze rekken worden met touwen aan muurplaten bevestigd, en verzwaren het rek. Dit houdt het rek stabiel, en van de vloer. Dit zorgt ervoor dat het rek er niet af zal vallen, ongeacht wat uw kapstok draagt.

Deze gewogen kapstokken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, met traditionele, en minimalistisch ontworpen rekken beschikbaar, maar ook die met praktische functies voor kinderkamers. Deze rekken kunnen ook worden gevonden speciaal gemaakt voor kinderen!

Als u kiest voor een wandrek, zorg er dan voor dat het metalen frame breed genoeg is om uw jassen, hoeden en andere bezittingen te dragen.

Als u kleine kinderen hebt, biedt een kapstok aan de muur nog een voordeel. Het houdt uw kostbare stapel op de vloer, waardoor het nog meer buiten het bereik van kinderen is.

Gewogen wandkapstokken zijn een zeer handige oplossing voor uw opgehangen jassen.

Een all-round handig.

Bent u het beu om over uw jas te struikelen in de kast? Installeer het rek boven uw kastdeur en hang uw jassen en hoeden verstandig op

Met precisie ontworpen om te passen op 90cm muren.

Wordt geleverd met drie haakpunten om een scala aan gereedschap te ondersteunen.

Volledig metalen frame, dus sterk, zelfs in deze ruwe behuizing

Magnetische linialen stoppen magnetisch wanneer twee voorwerpen elkaar niet stevig raken.

Past handig aan de muur in uw slaapkamer

Weinig risico op beschadiging als er tegenaan wordt gestoten.

siblings kan het niet anders dan dat er een paar paar doorheen moeten. Kapstok plafond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.