Airconditioning

 

Airconditioner

Airconditioning is een vrij interessant concept. Het is interessant in die zin dat het de handicaps van een handicaps ontdoet, en een gezonde levensstijl behoudt. Hier wordt een ventilatieopening aangebracht op een plaats waar een bepaalde ruimte het meest wordt gebruikt. Via een geïsoleerde kan een gebouw (of een deel ervan) verder worden gekoeld of verwarmd of niet, afhankelijk van de vraag. De functie van airconditioning, die al deze innovativiteit in zich draagt, wordt hergebruikt voor verwarming en koeling.

Door middel van moderne technologie kan de lichaamswarmte worden geregeld met behulp van een machine, zoals ac. De lichaamswarmte wordt op niet-efficiënte wijze BUT om het lichaam in staat te stellen te transpireren. Dit zorgt ervoor dat wanneer de lichaamstemperatuur hetzelfde is de omgeving toch een beetje warmer wordt tot op zekere hoogte. De belangrijkste essentie is dat het door het gebruik van water (in sommige gevallen is het elektriciteit), dat vermengd wordt met gas of vloeibare CO2 dat gebruikt wordt om het niveau te regelen. Het is een vitaal proces, omdat de CO2 in een zeer hoge concentratie wordt gebruikt tot het punt van het waterdamppercentage, dat nog veel lager is dan kamertemperatuur. Er is echter één nadeel- naarmate de kamertemperatuur stijgt, neigt de temperatuur ook zeer hoog te worden. Deze temperaturen kunnen het legproces beïnvloeden. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat, wanneer er een gat in de muur zit (wat soms het geval is), er afvoerlucht in de muur wordt geduwd, waardoor een zeer slechte brand kan ontstaan.

Airconditioning kan worden gedefinieerd als een thermostaat voor een ruimte, die de ruimtetemperatuur voor een ruimte bevordert of beperkt op het door de gebruiker gewenste niveau. De functie ervan wordt voor het eerst vermeld 200 jaar geleden, bij de beruchte Britishherent of B cooling system.

Een airconditioner is een apparaat dat is ontworpen om warmte te verwijderen uit een object of een ruimte. Voor mensen is het een noodzaak, terwijl het voor andere zaken, zoals elektrische machines, een luxe is. De functie van een airconditioner, die een zeer eenvoudige machine is, is in feite het koelen van de ruimte op een gewenste temperatuur door het gebruik van een koelende damp. Het concept van airconditioning werd eigenlijk waargenomen in de oude Grieken, waar koeling werd gedaan met behulp van water. Het concept van koeling was bijna hetzelfde, maar het was erg afhankelijk van de manier waarop een koel voorwerp werd gebruikt. 1. Door water uit hetzelfde voorwerp te zuigen. 2. Door het te verdampen (zonder dat er nog water aanwezig is). 3. Door de lucht er omheen effectief af te koelen.

Lees meer:

Rotterdam 

Airco Dordrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.