Installatie van zonnepanelen

Installatiebedrijf Doetinchem

Een zonnepaneel werkt door gebruik te maken van fotovoltaïsche technologie (de methode waarbij zonneenergie in elektriciteit wordt omgezet) in combinatie met halfgeleidend materiaal, zoals kristallijn silicium. Zodra het zonlicht de fotovoltaïsche cel met de halfgeleider erin raakt, absorbeert de halfgeleider het zonlicht. Eenmaal geabsorbeerd, stromen de elektronen door het paneel en creëren een lading.

PV-cellen kunnen vrij groot zijn, en deze zijn meestal verdeeld over meerdere modules (meestal één per paneel). Zonnepanelen helpen u kleinere ladingen te creëren wanneer ze parallel aan elkaar worden gebruikt of wanneer ze in gebieden met weinig zonlicht worden geplaatst.

Hier is een profiel van een van de mensen die nu experimenteren met zonnepanelen:

Zoals met zoveel dingen, betaalt een fotovoltaïsche installatie zichzelf na verloop van tijd terug, en het is gratis! U kunt uw huis dus op zonne-energie laten draaien en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over energierekeningen! Bovendien biedt de regering overal in de VS belastingvoordelen voor het gebruik van zonnepanelen (en andere duurzame energieoplossingen). Dus als u de kracht van de zon wilt benutten, maar geen zin hebt in de kosten of de tijd die het kost om ze te kopen en te installeren, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt online kleine apparaten kopen of een informatiepakket laten maken om dit voor u te doen. U kunt ook uw elektriciteitsbedrijf vragen om gratis zonnepanelen op uw eigendom te plaatsen.

Een typische array bevat 1,5 tot 2,0 kilowatt (1.000 tot 1.500 kilowatt in kilowattuur). Het voltage van een elektrisch paneel varieert van 12 tot 22 volt. Een typische woning verbruikt tussen 100.000 en 150.000 kilowattuur per maand, of tussen 25.000 en 50.000 dollar per jaar.

Zonnepaneelsystemen verdienen hun investering binnen vijf tot zeven jaar voor 80 procent terug, of binnen drie tot vier decennia, als ze correct worden gebruikt.

Een commerciële zonne-elektriciteit systeem kost overal van $ 5.000 tot $ 30.000 te installeren. Toegegeven, de kosten van een zonnepaneel energiesysteem zal afhangen van uw systeem grootte, uw huidige elektriciteitsverbruik en uw ecologische voetafdruk, vermelding van de bepaaldeWhatt Per Hour berekening. maagdelijke rooftop systemen kosten veel minder, maar al met al, het systeem is veel duurder dan het kopen van een cd.

Alle denkbare bedrijven zullen zich toeleggen op de produktie van zonneprodukten die gemakkelijk te installeren en te repareren zijn. U zult bijvoorbeeld een compleet zonnesysteem kunnen kopen met alle onderdelen inbegrepen, van één produkt of van een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in ontelbare benaderingen voor de installatie van zonnepanelen.

Tijdens de installatie moet u zowel de elektrische als de brandstoftoevoer naar het huis afsluiten om schade tijdens het installatieproces te voorkomen.

We hebben alleen een comfortniveau op First Hand Solar Power!

Als je meer energie produceert dan je nodig hebt of zelfs wilt, verkoop je die aan je energiebedrijf!

U kunt volledig off-grid gaan als u dat wilt en voor zo weinig als $1,000

Of gebruik zonne-energie bij zeer laag verbruik om uw maandelijkse elektriciteitskosten te verlengen voor zo laag als $1 per dag

Of ga helemaal uit uw dak, laat al uw apparaten op uw eigen zonne-energie werken, verkoop stroom aan uw plaatselijke energiebedrijf en krijg er ook echt voor betaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.